Nijmegen

Biodanza in Nijmegen met Monique

Wekelijkse groep;

Elke woensdagavond, van 20.00 – 22.00 uur in het Danslokaal, Waalbandijk 12F  6541 AJ Nijmegen,, 
  
Voor mensen met of zonder biodanza-ervaring. De groep is open voor iedereen die zich geroepen voelt tot de vreugde van het dansen.

In Biodanza ontdek je in een plezierige, ontspannen sfeer, vele kanten van je zelf, die je vast en zeker nog niet bekend waren tot nu.
We dansen ons vuur, onze passie, speelsheid, vreugde, stilte, verwondering, ontroering, tederheid, zachtheid, uitbundigheid. Samen met elkaar in groepjes, alleen, met twee. Alles is een uitnodiging tot jouw dans, jouw creatie telkens in het moment.
Je mag gehoor geven aan wat de muziek in jou in beweging zet.
In alle vrijheid je zelf beleven op deze manier leidt tot meer evenwicht en balans, meer harmonie in je relaties, beter voor je zelf op kunnen komen en vooral vreugde en plezier in leven.
We dansen op blote voeten (evt. dansschoentjes), op de meest uiteenlopende soorten muziek.
Biodanza is voor iedereen tussen 19 en 99, mannen en vrouwen, energiek of met minder energie.
Biodanza is om te ervaren, in het moment met alles wat er is, je mag er zijn precies zoals je bent.

Waar;

We dansen in het Danslokaal, Waalbandijk 12F 6541 AJ Nijmegen oud-West op het Honigcomplex

LET OP: Volg de routeaanwijzingen hieronder of vind de lokatie op basis van de GPS coördinaten:
Breedtegraad: 51.857503896421576
Lengtegraad: 5.853288173675537
AANWIJZINGEN VAN DE TOMTOM WERKEN NIET! Google maps werkt wel!
ROUTE:
FIETS: Via het fietspad vanuit het centrum is het nog geen 10 min fietsen; vooraan bij het Honigcomplex aan de dijk, aan je rechterhand naast houtverwerkingsbedrijf de Stadsboom vind je de loods van Het Danslokaal (en de Beachfabriek).
AUTO: Met de auto vanuit het centrum via de Weurtseweg. Rechtsaf na Autotechnobedrijf Schamp, dat is de Nono Wardenaarstraat, uit rijden tot op de dijk weer naar rechts 100m en daar parkeren. Links van houtverwerkingsbedrijf de Stadsboom vind je de loods van Het Danslokaal (en de Beachfabriek).
Vanuit Arnhem: aan het eind van de nieuwe brug (De Oversteek) rechts uitvoegen en op de rotonde meteen rechts. Bij de eerste stoplichten (50m) rechts af de Weurtseweg op.
Na ca 250m links af Nono Wardenaarstraat in. Deze uit rijden tot op de Waalbanddijk, rechtsaf, na 100m parkeren bij de loods van Het Danslokaal (en de Beachfabriek). Links van houtverwerkingsbedrijf de Stadsboom.
IN DE LOODS: Je loopt de rode trappen op, komt binnen in de loods, je volgt de weg alsmaar rechtdoor, langs de twee rode containers van de Beachfabriek en dan loop je rechtdoor de gang in naar Het Danslokaal. Tot dans!

Investering wekelijkse groep;

Je kunt gebruik maken van;
een introductiekaart;  3 lessen voor € 25,-
Een 10 lessenkaart, 12 weken geldig € 120,-.
Een losse les  € 15,-.
Contant te betalen vooraf of over te maken op Triodos NL40TRIO0390507253
t.n.v.  Monique Hendrix

Opgave;

Om je aan te melden of voor meer informatie, bel of mail;
moniqhendrix@gmail.com
+31(0)6-40130804

Het eerste deel van de avond dansen we meer vitaler en kun je het lekker warm krijgen, het tweede deel is rustiger en koel je weer wat af. Hou daar eventueel rekening mee met kleding. Het is aan te raden gemakkelijk zittende kleding te dragen, waar je lekker in kunt bewegen.  Het is aan te raden een flesje water mee te brengen voor de dorst.
In Biodanza praten we niet, tijdens het dansen. Zo kom je gemakkelijker in je gevoel en in je lijf, waardoor je je lekker kunt ontspannen en overgeven aan de muziek.  Na afloop drinken we nog thee, voor wie dat wil.

Kom je mee dansen?  Heel graag ontmoet ik je in de Biodanza Eindhoven Lores-276dans van je leven!